Renovering

Särskilt i områden som är viktiga: tapeten måste

Montering Made in hörn är svårt är alltid i balans, eftersom ingen hörnet är absolut räta vinklar och raka. Men huruvida väggen slutar eller papper över hörnet, måste tapetet alltid vara i ordning. Men först måste du skilja de olika hörnen.

Invändiga hörn

  • Utanför hörn
  • Invändiga hörn är de typiska hörnen där två väggar möts. Utvändiga hörn uppstår i sin tur på en rubrik som en eldstad. Oavsett om du vill papper med samma tapet runt hörnet eller vill slutföra en tapet i ett hörn eller gå till närmaste vägg med olika bakgrunder - vad du behöver för att hålla i minnet att tapeten i Lot kvarstår.

steg guide för tapetsering hörn

tapeter

  • tapetklister
  • profillisten
  • bred spatel
  • nivå
  • kritlinje eller penna för att markera
  • första hörn papper som skärstöd
  • fräsdiameter: från den gamla (första tapetserade) till den nya (till band prydnads därefter) Vägg

Fortsätt bara wallpapering på den sista tapetremsan. Klipp ut tapeten i förväg tills den når ca 2 cm ovanför hörnet. Om tapetet nu är placerat runt hörnet, skär det på den nya väggen med jämna mellanrum så att det inte kan rynka.

Om du bara vill papper runt 2 mm över hörnet, följ samma procedur. Tryck bara på tapetet med din spatel i hörnet. På den andra väggen sidan klippa sedan tapeten längs din spatel.

2. hörn papper: från den nya till den gamla muren

Om du vill påbörja nya väggen nu, även denna första spåret bör endast något över hörnet. Målningar har en standardbredd på 53 cm, så att du mäter 52 cm ur den nya väggen och rita upprätt i balans igen med vattenpass och krita linje till.

Härifrån lägger du nu på tapetståg och papper igen runt hörnet. Skär sedan tapetet enligt ovan eller skär till 2 mm supernatant i den gamla väggen.

I dessa tekniker överlappar båda bakgrundsbilderna (det ensidiga hörnet på varje sida). Du kan därför bara tillämpa detta på mycket tunna bakgrundsbilder. Men under vissa omständigheter ser det bättre ut om effekten inte är direkt i hörnet, men 1, 2 mm förskjutning. Tape 3. Papering i hörn Stoß Oavsett vad du väljer - oavsett om du är i eller precis utanför hörnet, finns det också en teknik här.

Du tapetsering på den första väggen i hörnet och skär dem såsom tidigare beskrivits en supernatant, sedan med en spatel eller en tapet profil med ca 2 cm skars supernatanten.

På den nya väggen ska du bestämma plumbboben enligt ovan och även papper över hörnet. Efter att båda tapeter limmades in i hörnen och gelatineras, skapa bakgrunds bar på hörnet och skär med en mattkniv. Klipp av ett överhäng av varje parti, klistra in en tapeter och tryck i en väggfärdig.

Tips och tricks För bakgrundsbilder med mönster eller rapport måste du följa rapporten och kan inte kasta på 52 cm.

In House Journal för mer objekt för tapetsering av problematiska punkter, så naturligtvis för [dekorera fönster].

Dela med vänner

Lämna din kommentar